Spirit of Egypt: Hold and Win: Hur man vinner?

Spelautomaten Spirit of Egypt: Hold and Win är tillägnad det egyptiska temat och erbjuder en standarduppsättning av linjer, hjul och vinster. Användaren kan räkna med en uppsättning grundläggande och extra bonusar. I recensionen kommer vi att prata om hur man vinner i Spirit of Egypt: Hold and Win.

Uppmärksamhet! Det finns inga 100 % effektiva vinstscheman och strategier som garanterar en klar vinst! Därför rekommenderas det kategoriskt inte att spela för pengar som är det sista för dig.
Maskinens huvudsakliga egenskaper

Sloten lanserades 2018 av Playson. Det tillhör genren pyramider och faraoner. Antalet hjul är 5, och antalet rader är 3. Det totala antalet rader är 20. Enheten är tillgänglig för att spela på datorer och smartphones. Koefficientvärdet för dess avkastning är 95,82%, volatiliteten är på en genomsnittlig nivå, den maximala tillgängliga vinsten är 100 000 mynt. Minsta insats är 0,2, maximal poäng är 100.

Hur många rader man ska välja när man spelar en spelautomat

För att öka chansen att vinna behöver du spela på det maximala antalet rader, i det här fallet är det 20. I det här fallet kommer vinsterna att vara sällsynta, men ganska stora. Om du använder färre streak kommer vinster att ske regelbundet, men i mindre skala.
Bonusspel av maskinen som ett sätt att vinna

Spirit of Egypts hemligheter: Hold and Win ligger delvis i användningen av bonusrundor. Specialspel tillhandahålls inte här – det finns ingen ytterligare underhållning, re-spins, riskspel, jackpott. Men det finns free spins, en scarab wild-symbol och en falcon scatter-symbol. Den första hjälper till att samla den vinnande kombinationen, den andra öppnar upp för speciella möjligheter.

Riskspel

Ej tillhandahållen.

Priser

Du kan börja satsa med 0,2 mynt och upp till 100 krediter. Nybörjare rekommenderas att börja med ett minimum och gradvis bygga upp sin bank och sedan gå vidare till större pengar.

Lista över strategier

Det är orealistiskt att lura Spirit of Egypt: Hold and Win, men du kan använda strategier som leder till en snabb vinst på relativt stora summor pengar.

 • Martingale. Taktiken har vunnit stor popularitet bland spelarna. Om du förlorar den nuvarande insatsen ökar nästa. Så om du tillhandahåller ett jämnt förhållande mellan förluster och vinster, leder varje förlust till en ökning av chanserna att vinna i nästa rotation.
 • Parlay. Ett alternativt namn för denna strategi är Antimartingale. Dess kärna är att halvera insatsen efter varje överförd förlust och öka den som ett resultat av vinst. Ett sådant system är logiskt om vi tar hänsyn till att över 50 % av snurren förlorar.
 • Pyramid. Ökningen av hastigheterna sker gradvis tills ett maximum uppnås, och sedan minskar de till minimivärdena. Oftast involverar schemat kontot 1-2-3-4-5-4-3-2-1.
 • Hi-Lo. Spelaren måste växla mellan höga och låga satsningar. Systemet gäller slots som inte erbjuder en progressiv jackpott.

Hur man vinner Spirit of Egypt: Hold and Win

Hemligheterna med att vinna ligger traditionellt i att följa de grundläggande reglerna:

 • välj en spelklubb klokt;
 • prova spelet i demoversionen;
 • satsa ett litet belopp först;
 • öka sedan gradvis;
 • använda bonusar;
 • ställa frågor i supporttjänsten;
 • dränera inte bankrullen;
 • använd wild och scatter.

Slutsats

Således är det inte svårt att vinna i spelautomaten, det viktigaste är att följa de enklaste reglerna och rekommendationerna, strikt följa nyckelscheman och strategierna.